brouwketel Antwerpse Brouw Compagnie
Gistings tanks Antwerpse Brouw Compagnie
Mano meter gistingstank Antwerpse Brouw Compagnie

RONDLEIDINGEN

Tijdens de openingsuren van het brouwerijcafé is het mogelijk een begeleid bezoek met gids door de brouwerij te krijgen. Tot april is dit vrijdag namiddag 16 u- en zaterdag 12 u -. Vanaf April kan dit dagelijks.

Ontdek zo achter de schermen hoe het eraan toegaat bij een een kleine, lokale en tegelijk moderne brouwerij.

Hierbij krijg je uitleg over brouwen in Antwerpen, de geschiedenis van de Antwerpse Brouw Compagnie en het Seefbier alsook een rondleiding doorheen de verschillende delen van de brouwerij.Je loopt door hierbij doorheen de productieruimte, op het productieplatform en tussen de gistings- en rijpingstanks van de volledig actieve brouwerij.

Ook een degustatie van het bier waar alles mee startte, het Seefbier zit in de rondleiding inbegrepen.

Duurtijd circa 1 uur.

Een rondleiding kost 10 € / persoon, met een minimum van 8 personen.

Voor groepen tot 20 personen geldt een groepstarief van 150 €

Boeking en informatie via brouwerijbezoek@antwerpsebrouwcompagnie.be

 

Enkele praktische opmerkingen:

  • Af en toe organiseren we ook rondleidingen waar je individueel kan aan deelnemen. Deze vinden plaats op zaterdagmiddag en worden via de facebookpagina van Seefbier (facebook.com/seef) aangekondigd.

  • De brouwerij is toegankelijk voor rolstoepatienten (inclusief aangepast sanitair). Enkel het brouwplatform (met trap) is niet toegankelijk.
  • U wordt verwelkomd in een volledig actieve brouwerij. Mbt voedselveiligheid is daarom de toegang voor honden (zowel in het brouwerijgedeelte als het brouwerijcafé) niet toegelaten.