Skip to content

Pure smaken in de unieke setting van de brouwerij

Welkom in de ABC Taproom & Resto van de Antwerpse Brouw Compagnie. Een biertuin en restaurant vol heerlijkheden. Een plek om te genieten van unieke biertjes, eersteklas eten in een ontspannen sfeer. Eigenwijs, rauw en authentiek. Typisch Antwerps dus, net als de bieren die we hier brouwen. De ABC Taproom & Resto is alle dagen open vanaf 12uur.

Voor ABC Taproom & Resto bundelden de Antwerpse brouwerij en het team van Nikolaj Kovdal -  de man achter o.a. Fiskebar, de nieuwe visbar Fiskeskur, en eerder ook Cargo Zomerbar en Gå Nord - de krachten.

Op de menu vind je originele biersnacks zoals gerookte noten, gefrituurde spruitjes met mosterd dip en voor de grote honger is er bijvoorbeeld BFC (Beer Fried Chicken met pickles en vinaigrette) & spätzle met krokante ui en bieslook. De kaart volgt de seizoenen en wisselt dagelijks. Reserveren is niet nodig, spring gewoon binnen.

Zin in een goed feestje? Ook daarvoor moet je bij ABC zijn. Tijdens het weekend stoken DJ’s en live muzikanten onze brouwbistro nog een tikkeltje warmer. Of wat dacht je van stand-upcomedy of een vintage beurs? Volg ons op Facebook en je bent de eerste die het hoort!

Genieten tussen de brouwketels

Benieuwd hoe onze bieren gebrouwd worden? Daarvoor moet je zelfs niet van je stoel af! Blijf rustig zitten tussen de brouwketels en gistingstanks en zie onze brouwers aan het werk. Ook op de brouwdagen (meestal woensdag en donderdag) zit je op de eerste rij. Terwijl jij geniet van je glas bier en heerlijke bordjes, zie je de brouwers bezig met het brouwen, afvullen van vaten, controleren van gistingen enz. Kortom een unieke ervaring en inkijk in de brouwerij. Wil je er extra uitleg bij? Dan is een rondleiding iets voor jou.

Hangover Brunch

Heb je het vrijdag of zaterdag iets te bont gemaakt? Kom dan op zaterdag en zondag tussen 12 en 16 uur naar onze Hangover Brunch. Verwacht je aan originele bordjes, geïnspireerd op de bieren van de brouwerij. Een gerecht met Bootje’s Bier of toch liever een fris ontbijt zonder bier? Benen onder tafel en laat je verrassen door ons nieuw brunchconcept. Reserveren voor de brunch is wel aan te raden: stuur een mailtje naar abc@antwerpsebrouwcompagnie.be.

Jouw feest in de brouwerij

Organiseer je graag zelf een feest voor je klanten of met je vrienden buiten in onze biertuin of binnen tussen de brouwketels? Dat kan! Wij zijn perfect uitgerust om groepen tot wel 500 personen eens goed in de watten te leggen. Vraag naar onze formules via abc@antwerpsebrouwcompagnie.be.

Openingsuren aBc Taproom & Bistro

Locatie

Maandag         12-23 u

Dinsdag            12-23 u

Woensdag.       12-23 u

Donderdag       12-23 u

Vrijdag:              12-24 u

Zaterdag           12-24 u

Zondag              12-23 u

 

 

Openbaar vervoer
Tram 7 en 70, vervolgens 5 minuten lopen
Halte Antwerpen Cadix

Auto
In de omgeving  is genoeg parkeergelegenheid.

Honden niet toegestaan 

Wij zijn grote hondenliefhebbers, en in de biergarten zijn de viervoeters meer dan welkom. In de taproom en bistro binnen - temidden van de brouwerij - zijn honden helaas niet toegelaten omwille van regelgeving van FAVV (voedselveiligheid). Ook voor blindengeleide honden kan helaas geen uitzondering gemaakt worden.

 

 

 

lokatie Antwerpse Brouw Compagnie

Contacteer de Brouwerij Taproom & Resto

Vragen over het  Brouwerij Restaurant & Taproom, reservaties of algemene info kan u stellen via onderstaand formulier.

Of neem telefonisch contact opnemen via 03.293.91.84

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Brouwers verkopen plezier ! (P. Celis)