Skip to content

 

 

 

 

JERON DEWULF

19 DECEMBER-LIVE IN DE BROUWERIJ !

DE TOP VAN DE VLAAMSE COMEDY SCENE OP EEN UNIEKE LOCATIE !

Op donderdag 19 December de volgende MAANDELIJKSE Comedy avond in de brouwerij.

Dit keer met foute vriend JERON DEWULF !

Er was eens... Jeron Dewulf

Het leven is geen sprookje, dat weet iedereen. Maar soms verwachten we wel nog een prins op het witte paard, of zouden we stiekem graag een kabouter tegenkomen die ons drie wensen gunt. In “Er was eens... Jeron Dewulf” toetst Jeron de harde realiteit aan het parallelle universum van de sprookjes. We gaan lachen met wolven, prinsessen en opgegeten grootmoeders en heel misschien eindigt de avond wel met “en ze leefden nog lang en gelukkig”.

Jeron Amin Dewulf Leiva is een acteur,improvisator, comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen-en buitenland. Als comedian is hij na Grom en Survival of the fittest toe aan zijn derde volavondvoorstelling

Het voorprogramma is ook weer vol leven, dit keer kempisch geweld met JEROEN VERDICK als MC, en PETER HENS als openingsact.

 

Kom genieten van een heerlijk avondje lachen met de crème van de Vlaamse comedy, in de crème van de Antwerpse brouwerijen.

Boek hieronder je ticket, en geniet van top comedy op de meest unieke plek ooit!

 

LINE UP / VOORPROGRAMMA

stand up logo 2

VOORPROGRAMMA

Jeroen verdick

 MC JEROEN VERDICK

Het ging razendsnel voor deze jonge financieel consultant uit Turnhout. Hij zette zijn in 2016 zijn eerste stappen op het podium en racete meteen door naar de halve finale van Humo’s comedy cup. 2 jaar later deed hij dat nog eens Hij werd meteen gerecruteerd als vast voorprogramma van Jens Dendoncker. Dit jaar belandde hij in het oog van een (sociale) mediastormpje nadat hij met zijn unieke Kempische tongval de voice-over stem werd van Love Island.

Peter hens

PETER HENS

Peter Hens is een goedlachse kerel uit de Kempen. Hij speelt vrolijke liedjes, afgewisseld met geslepen moppen en leuke verhaaltjes. Met zijn sappig dialect en herkenbare humor weet hij ieder publiek te bekoren. Gevat, joviaal, meteen vleugje absurdisme! BAM!In 2017 zat Peter Hens bij de 8 finalisten van het één-programma “Voor De Leeuwen”, gepresenteerd door Bart Peeters. Daar wist hij 1 aflevering te winnen en zo een Zilveren Leeuw in de wacht te slepen.Momenteel trekt hij als een troubadour door het ganse land om zoveel mogelijk mensen te amuseren. Beste vrienden, zet u in een kring en zing mee

KOOP HIER JE TICKET ONLINE!

Jeron Dewulf Comedy in de brouwerij

12,00

Ticket voor de Comedy avond in de brouwerij op 19 december met Jeroen Dewulf

Artikelnummer: 10306-1-JERON-DEWULF-COMEDY-IN-DE-BROUWERIJ Categorie: Tag:

ALVAST EEN VOORPROEFJE

JERON DEWULF

VRAGEN OVER DE COMEDY AVONDEN?

Heb je vragen over de comedy avonden? Laat je gegevens en je vraag hiernaast achter en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord.

 

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Antwerpse Brouw Compagnie - RIK VAN GEEL booking