Skip to content

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Comedy Avond in de Brouwerij met Michael van Peel

21 november @ 8:00 pm - 11:00 pm

€12

DE TOP VAN DE VLAAMSE COMEDY SCENE OP EEN UNIEKE LOCATIE !

Op donderdag 21 november start de nieuwe reeks met MAANDELIJKSE Comedy avonden in de brouwerij van de Antwerpse Brouw Compagnie, de onafhankelijke lokale brouwerij van Antwerpen.

We starten met een KNALLER: MICHAEL VAN PEEL & THE YOUNG ONES !

Vorig jaar hing Michael Van Peel een indrukwekkende reeks van tien jaar eindejaarsconferences definitief aan de wilgen. Dit najaar keert hij terug naar zijn roots: de pure rock & roll van stand-up in kleine zaaltjes, met in zijn zog een bende jong geweld uit het Antwerpse. Elke avond worden twee ervan genadeloos op het podium gesmeten, waarna Van Peel de boel afsluit.

In de Brouwerij komen Roosje Pertz en Jade Mintjens mee. Roosje is stand-up comedian, podcaster (Dertigerspraat en de Kilocast) en ambtenaar. Met aanstekelijke pret observeert ze het leven van haarzelf en iedereen rond haar. Jade Mintjens is de Youngste One maar daar valt niks van te merken wanneer ze als een volleerde entertainer haar grappen en liedjes op het publiek afvuurt.

 

Kom genieten van een heerlijk avondje lachen met de crème van de Vlaamse comedy, in de crème van de Antwerpse brouwerijen.

Gegevens

Datum:
21 november
Tijd:
8:00 pm - 11:00 pm
Kosten:
€12
Website:
www.seef.be

Organisatoren

Antwerpse Brouw Compagnie
Brouwerij Café
Rik Van Geel

Locatie

Antwerpse Brouw Compagnie
Indiëstraat 21
Antwerpen, 2000 België
+ Google Maps
Telefoon:
032939184
Website:
www.seef.be

Tickets

-2 beschikbaar
Comedy Avond in de Brouwerij met Michael van Peel12,00