Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Comedy in de brouwerij Gunter Lamoot

juni 23 @ 20:00 - 23:00

- €15,00

Deze maand weer een van de Comedy ‘groten’ die naar de brouwerij komt: niemand minder dan Gunter Lamoot! Een ongelooflijk veelzijdig en verrassende comedian, die zich niet zomaar een label laat op kleven. Als Try-Out voor zijn zesde theatershow pakt hij ons mee in zijn verhalen, oneliners, sketches enz. Of zoals Gunther ons dit zelf liet weten: “”In feite is ’t heel simpel: ’t is veel te lang geleden en ik wil jullie van alles laten zien en horen. Verhalen. Kluchtjes. Oneliners. Ideetjes. Sketchen. Ontboezemingen. Beelden. Geluiden. En vrees niet, ik ga jullie niet zot maken. Ik ga jullie gewoon te pletter vermaken. Een bonte avond op z’n Lamootjes. Echt waar. ’t Is de moeite.”

Voordat we Gunter op u loslaten, mag u zich verwachten aan komisch country met de ‘legendarische’ Johnny Trash. Deze veel gevraagde comedian ken je misschien van de finale van Belgium’s Got Talent, waar hij een onvergetelijke beurt maakte met z’n komische nummers. Zet je cowboyhoed dus maar op voor een onvergetelijke komische rit!

De avond wordt geopend door Ariane Van Hasselt. Naast getalenteerde musicalster, schittert ze als stand-up comedian, waarbij ze oa voorprogramma’s van Alex Agnew speelt. Op het kleine scherm was ze al te zien in ‘Tegen De Sterren Op’ (10e Ster). Ariane was ook één van de acht finalisten in het Eén-programma ‘Voor De Leeuwen’.

Kortom, een mooi gevulde topavond, met comedy toppers temidden van de brouwerij.

Vooraf lekker eten ?

Vanaf nu kan je ook voor de show genieten van gezellige sharing dishes tot volledige menu’s in het brouwerijrestaurant. Afspreken na het werk, lekker eten en dan een topavond comedy. Klinkt perfect toch ? Onder de menukaart en reserveer je restaurantplekje via www.seef.be

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
juni 23
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
Site:
www.seef.be

Organisatoren

De Geens
Antwerpse Brouw Compagnie

Locatie

Antwerpse Brouw Compagnie
Indiëstraat 21
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Telefoon:
032939184
Bekijk de site van Locatie