Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Comedy in de Brouwerij Jan van Looveren Februari 2020

maart 19 @ 20:00 - 23:00

- €12

Ook in Februari hebben we weer een fantastische avond gepland !

Try-out van de nieuwe humoristische voorstelling van JAN VAN LOOVEREN !: ‘Loslaten’

Jan Van Looveren, gekend als de ‘Joeri’ in Trigger Happy, maar ook van diverse theaterrollen in diverse TV reeksen en als presentator van programma’s zoals ‘Ja jan’ en ‘Voor hetzelfde geld’. En nu dus zijn eigen humoristische voorstelling die hij alsvolgt omschrijft:

“Denken dat ik controle hebt over m’n eigen leven. Willen vasthouden aan zekerheden omdat ik dat geleerd heb. Is alles toeval of heb ik mijn eigen toekomst in handen?Wat denken de mensen over mij en wat denk ik over mezelf ? Al deze vragen geven me angsten, angsten die me dwingen de dingen te controleren, maar is het niet beter om de dingen los te laten en te zien wat er dan op je pad komt.Loslaten is een humoristische voorstelling die mij verplicht de dingen waar ik mee worstel te benoemen. Herkenbare verhalen van en voor mensen die ook met hetzelfde worstelen.Ik ben 50 Jaar en het wordt tijd dat ik de komende 50 jaar de controle stap voor stap laat vieren.”

Het voorprogramma word ingevuld door Johan Sebastiaan Stuer , een  levensgenieter die wekelijks literaire karamellenverzen publiceert in Humo, en z’n beste verzen brengt voor het publiek: op het randje van absurdistisch, vaak melancholisch, maar altijd met een humoristische onder-dan wel boventoon.

Mc voor de avond de immer fantastische Soe Nsuki !

We starten om 20 u voor weer een fantastische avond comedy !

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
maart 19
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€12
Site:
www.seef.be

Organisatoren

Rik Van Geel
Antwerpse Brouw Compagnie

Locatie

Antwerpse Brouw Compagnie
Indiëstraat 21
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Telefoon:
032939184
Site:
www.seef.be