Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Comedynight 28 april Seppe Toremans

april 28 @ 20:00 - 23:00

Nadat Alex Agnew op 18 november erin slaagde om voor de 2de maal op rij, op de vooravond van een corona lockdown af te sluiten, starten we op 28 april opnieuw met een reeks schitterende ‘COMEDY IN DE BROUWERIJ’ avonden !

Niemand minder dan SEPPE TOREMANS, komt als seizoensopener.  Wat mag je verwachten als je een comedian op het podium krijgt die niet 1, maar wel 2X een EMMY-Award wist te winnen als bedenker van programma’s als ‘Hoe zal ik het zeggen’, en ‘Wat als’ ?

Verwacht je in de eerste avondvullende comedyvoorstelling van dit multitalent aan waanzinnige hersenspinsels, absurde humor en het betere smoelenwerk. Seppe Toremans staat sinds 2000 op het podium en is dan ook een comedian pur sang. Zijn optredens zijn altijd onvoorspelbaar, met veel interactie, improvisatie en een hoog hier-en-nu gehalte (de eerste twintig rijen wezen gewaarschuwd).

Het voorprogramma wordt verzorgt door Jeroen Verdick en Wilko Terwijn.

Jeroen Verdick is van oerdegelijke Kempische makelij: goedlachs, gevat en met aanstekelijke tongval.De manier waarop hij vol verbazing naar de wereld kijkt en die verwondering ook in zijn comedyact verwerkt, maakt hem nu al een graag geziene nieuwkomer in het comedymilieu. Als co -presentator van ‘Hoe zal ik het zeggen’, voice over van ‘Love Island’, en panellid van ‘Is er een dokter in de zaal’, kom je hem ook al eens op TV tegen!

Wilko Terwijn komt uit Nederland, is sinds 1995 stand-up comedian. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op TV, één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en tal van andere TV projecten. Hij treed met grote regelmaat op in Nederlandse theater en comedyclubs. Wij halen hem met veel liefde naar onze Antwerpse brouwerij.

MC van de avond is niemand minder dan ‘onze’ Rik Van Geel. Terechte halve finalist in Humo’s Comedy Cup ! Rik zal in z’n eigen stijl u loodsen door dit waanzinnige avondje comedy!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
april 28
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
www.seef.be

Organisatoren

Antwerpse Brouw Compagnie
De Geens

Locatie

Antwerpse Brouw Compagnie
Indiëstraat 21
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Telefoon:
032939184
Bekijk de site van Locatie