Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NIGEL WILLIAMS Comedy in de brouwerij

15 december 2022 @ 20:00 - 23:00

- 15.00€

NIGEL WILLIAMS is BACK!

4 jaar geleden was Nigel Williams al eens te gast op onze Comedy Night, en wie er toen bij was weet dat ook dit weer een topavond zal worden! Ook nu weer met allemaal nieuw materiaal!

Is Nigel Williams de weg kwijt?

Niet echt, maar hij heeft in het leven wel dikwijls de verkeerde afrit genomen. Niet verwonderlijk als zijn grootste afwijking zijn uitgesproken mening is. Een mening, niet altijd gevormd met kennis van zaken, maar wel met kennis van wat mensen grappig kunnen vinden.

Nigel is altijd een beetje een outsider geweest, iemand die naar het grotere geheel kijkt en niets anders kan dan er hard om lachen.

Voorprogramma Elias van Dingenen. Elias Van Dingenen is een comedian, producer, podcaster en schrijver uit Gent. Hij trekt je mee in zijn verhalen, waarin hij altijd op zoek gaat naar een positief perspectief ondanks alles wat kan en zal fout lopen. Als hij eens tegen je schenen zal schoppen, dan is dat zeker met een kwajongensglimlach.

Gastheer voor de avond is comedian Rik Van Geel, onze huis MC!

PS: we reserveren de bovenverdieping voor mensen die vooraf willen eten in onze taproom. Zo heb je een topavond, met lekker dinner vooraf! Deze plaatsen zijn wel beperkt en te reserveren via abc@antwerpsebrouwcompagnie.be (keuken tussen 17u & 19.30u)

Gegevens

Datum:
15 december 2022
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
15.00€
Evenement Categorieën:
,
Site:
www.seef.be

Organisatoren

De Geens
Antwerpse Brouw Compagnie

Locatie

Antwerpse Brouw Compagnie
Indiëstraat 21
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Telefoon:
032939184
Bekijk de site van Locatie