Laden Evenementen

« Alle evenementen

20/04 Steven Goegebeur SOLO Live Comedy in de brouwerij!

april 20 @ 20:00 - 23:00

- €15,00

Wederom een topper in de brouwerij! Je kent deze foute vriend wellicht, maar als stand up comedian heeft hij een geheel unieke vertellende stijl.

Als Steven Goegebeur het podium opstapt begint hij te stralen. Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet-alledaagse bril. Steven is een publieksspeler: interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend. Samen met het publiek maakt hij er keer op keer een onvergetelijke avond van. Zijn motto: ‘Iedereen moet na mijn comedyshow opgelucht, vrolijk, blij en met pijnlijke buikspieren van het lachen naar huis gaan.’ Volgens Steven zou een goede comedyshow door de ziekenkas moeten terugbetaald worden.

Een Solo voorstelling, dwz, langer show zonder voorprogramma, met een schitterend verhaal  dat niemand onberoerd zal laten, en tegelijk uw lachspieren zal trainen!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Steven Goegebeur
Live Comedy in de brouwerij met Steven Goegebeur, solo show
15,00 incl. BTW

Gegevens

Datum:
april 20
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
, , ,
Site:
www.seef.be

Organisatoren

Antwerpse Brouw Compagnie
De Geens

Locatie

Antwerpse Brouw Compagnie
Indiëstraat 21
Antwerpen, Antwerpen 2000 België
+ Google Maps
Telefoon:
032939184
Bekijk de site van Locatie