brouwketel Antwerpse Brouw Compagnie
Gistings tanks Antwerpse Brouw Compagnie
Mano meter gistingstank Antwerpse Brouw Compagnie

RONDLEIDINGEN

Het is mogelijk een begeleid bezoek met gids door de brouwerij te krijgen.

Ontdek zo  achter de schermen hoe het eraan toegaat bij een een kleine, lokale en tegelijk moderne brouwerij.

Hierbij krijg je uitleg over brouwen in Antwerpen, de geschiedenis van de Antwerpse Brouw Compagnie en het Seefbier alsook een rondleiding doorheen de verschillende delen van de brouwerij. Je loopt door hierbij doorheen de productieruimte, op het productieplatform en tussen de gistings- en rijpingstanks van de volledig actieve brouwerij.

Ook een degustatie van het bier waar alles mee startte, het Seefbier zit in de rondleiding inbegrepen.

Duurtijd circa 1 uur.

Een rondleiding kost 10 € / persoon.

Standaard kunnen enkel groepsrondleidingen (min. 8 personen, max 20 personen) geboekt worden. Indien uw groep groter dan 20 personen is dient u 2 gidsen te boeken en de groep op te splitsen, omwille van praktische redenen tijdens de rondleiding.

Af en toe worden ook 'individuele' boekingen mogelijk gemaakt.

Hierbij kan u dus vanaf 1 persoon boeken.

De eerste volgende individuele rondleidingen zijn mogelijk op 1 september op 13u-14u- 15 u

 

U kan in onderstaande kalender rechtstreeks uw bezoek boeken.

Een rondleiding dient vooraf betaald te worden. Dit kan online met kredietkaart of via Paypal. Ook betaling via overschrijving kan. De rondleiding wordt pas definitief ingepland na betaling.

U kan tot 2 weken voor het bezoek annuleren of wijzigen.

Enkele opmerkingen:

  • Op weekdagen (overdag) is de brouwerij  in productie. Hierbij kan het zijn dat tijdelijk sommige delen van de brouwerij niet toegankelijk zijn voor bezoekers mbt veiligheid. 
  • U bezoekt een aktieve brouwerij. Mbt voedselveiligheid en regelgeving FAVV is de toegang tot de brouwerij en het brouwerij cafe verboden voor huisdieren, inclusief blindegeleidehonden.

 

BELANGRIJK: de gidsen komen speciaal voor uw rondleiding naar de brouwerij. Het is dan ook belangrijk dat u tijdig op de brouwerij toekomt. (hou rekening met de wegenwerken in Antwerpen). Indien u toch te laat zou komen, gelieve dit te melden door te bellen naar het Brouwerij Café 0032 489 768 750 . Zonder waarschuwing zal de gids na 20 minuten terug vertrekken en ervan uitgaan dat de rondleiding niet kan doorgaan. (echter zonder terugbetaling).  Indien u later toekomt, en de gids een rondleiding of andere afspraak het uur erna heeft, zal de rondleiding ingekort worden.

 

 

Laden...