ALEX AGNEW COMEDY IN DE BROUWERIJ 15 OKTOBER 2020

Met Alex Agnew zetten we het nieuwe seizoen van Comedy in de Brouwerij met een knaller in !

Een licht aangepaste versie, helemaal ‘Corona’-Seef ! Je wordt bediend aan tafel en geniet van top comedy vanop de eerste rij. En hierdoor zijn de tickets ook beperkt, dus tegelijk is het een super exclusief avondje ! Je waant je bijna in een heuse ‘comedy-club’, maar dan een bijzonder coole: temidden van een brouwerij ! En dat vanaf nu  elke 3de donderdag van de maand.

Alex Agnew is zonder enige discussie de top van de Belgische Comedy scene. Hij hanteert een ongezouten mening ; die zorgt niet voor rustige, diepintellectuele humor, maar staat eerder voor maatschappij kritische rock’n roll comedy . Alex Agnew vergroot meedogenloos onze zwakke plekken uit, maar dan wel op zo’n manier dat ze hilarisch worden. Of pijnlijk herkenbaar. Hij zet zowel zichzelf als ons in ons blootje (daar heeft hij Eveline niet voor nodig), Dolby Surround-gewijs: met heel veel lawaai. Na enkele oefenrondes in uitverkochte sportpaleizen is hij nu dan ook helemaal klaar om ook in onze brouwerij te spelen !

Om in het voorprogramma van Alex Agnew  stand te houden, heb je een topper nodig. En dit is Seppe Toremans !

Seppe Toremans staat sinds 2000 op het podium en is een comedian pur sang. Hij blijft zoeken naar logica in een wereld waarin die verder weg lijkt dan ooit. Geen humor over gekken aan de andere kant van de muur maar over de zot in elk van ons. Zijn optredens zijn altijd onvoorspelbaar, met veel interactie, improvisatie en een hoog hier-en-nu gehalte (de eerste twintig rijen wezen gewaarschuwd). Hij heeft de gave om een publiek vanaf de eerste minuut mee te nemen. En ook al heeft niemand een idee waar het allemaal naartoe gaat (ook hijzelf niet), het is een fijne, wilde rit.

Deuren open vanaf 18 u, show start om 20 u.

Geen vaste plaatsen, dus wil je vooraan zitten – of net niet ;) – best op tijd komen !

15€/persoon. Enkel DUO TICKETS (2X15€ = 30 €) en 4persoons tickets (4X15€=60€)

HELAAS UITVERKOCHT !

Stel hier al je vragen over de comedy avonden: