Comedy in de brouwerij

Ook in Februari hebben we weer een fantastische avond gepland !

Try-out van de nieuwe humoristische voorstelling van JAN VAN LOOVEREN !: ‘Loslaten’

Jan Van Looveren, gekend als de ‘Joeri’ in Trigger Happy, maar ook van diverse theaterrollen in  TV reeksen en als presentator van programma’s zoals ‘Ja jan’ en ‘Voor hetzelfde geld’. En nu dus zijn eigen humoristische voorstelling die hij als volgt omschrijft:

“Denken dat ik controle hebt over m’n eigen leven. Willen vasthouden aan zekerheden omdat ik dat geleerd heb. Is alles toeval of heb ik mijn eigen toekomst in handen? Wat denken de mensen over mij en wat denk ik over mezelf ? Loslaten is een humoristische voorstelling die mij verplicht de dingen waar ik mee worstel te benoemen. Herkenbare verhalen van en voor mensen die ook met hetzelfde worstelen. Ik ben 50 Jaar en het wordt tijd dat ik de komende 50 jaar de controle stap voor stap laat vieren.”

Het voorprogramma word ingevuld door Johan Sebastiaan Stuer , een  levensgenieter die wekelijks literaire karamellenverzen publiceert in Humo, en z’n beste verzen brengt voor het publiek: op het randje van absurdistisch, vaak melancholisch, maar altijd met een humoristische onder-dan wel boventoon.

Mc voor de avond de immer fantastische Soe Nsuki !

We starten om 20 u voor weer een fantastische avond comedy !

Stel hier al je vragen over de comedy avonden:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.