ZOMEREN
TUSSEN DE
BROUWKETELS

Deze zomer zetten we volledig in op het ultieme ‘Staycation’ gevoel in de brouwerij!

Kom zelf BBQ-en, een workshop pizza’s bereiden en ze zelf bakken op de houtoven…

Tijd voor dat uitgestelde  event of familiefeest..?. Wij voorzien catering op maat ! Na de zomer opent dan ook terug het restaurant binnen.

Laat de zomer maar beginnen !

KOM ZELF BBQ-en IN ONZE PRACHTIGE BIERGARTEN

Wat is er meer ‘zomer’ dan een zalige barbecue met familie of vrienden?  Wij voorzien alles ! Je persoonlijke BBQ, vlees, groentjes, aardappelsla en pasta, sausjes… Alles staat klaar, enkel het bakken moet je zelf doen. Een zalig zomermoment op een unieke plek, met lekker bier !

Pizza’s bakken in openlucht

Samen vuur stoken en pizza’s bakken in de houtoven in onze biergarten: gezelligheid troef…

JOUW EVENT IN DE BROUWERIJ !

Organiseer je graag  een feest voor je klanten, of familiefeest ? Of een bedrijfsleven ? Dit op een unieke locatie, temidden van onze brouwerij en biergarten op de beschermde historische site van het Noorderpershuis ?

Dat kan ! Wij verzorgen alles voor u tot in de puntjes !

Onze catering maakt speciaal voor u een voorstel op maat, naar uw wensen ! Of het nu een walking dinner, uitgebreide menu of BBQ is. Vanaf 20 personen kunnen wij dit voor u uitwerken op maat. Door de grote oppervlakte buiten, en ruimte binnen kan dit alles bovendien 100% veilig en in lijn met de laatste COVID-19 regelgeving.

Omwille van COVID-19 maatregelen gelden hier momenteel wel beperkingen, waarmee we uiteraard maximaal rekening houden:

maand juli: max 50 personen.

maand augustus : max 100 personen.

Tot einde augustus zijn dansfeesten en muziek uitgesloten.Voor de laatste updates ivm de regelgeving verwijzen we naar de websites van de overheid.

Leven in de brouwerij!

De brouwerij en biergarten zijn een unieke plek voor jong en oud! En regelmatig organiseren we ook allerhande leuke events. Wat dacht je van stand-up comedy of een vintage beurs? Of een thema avond ?

Volg ons op Facebook en op Instagram en je bent de eerste die het weet!

Benieuwd hoe onze bieren gebrouwen worden? Daarvoor moet je zelfs niet van je stoel af! Blijf rustig zitten tussen de brouwketels en gistingstanks en zie onze brouwers aan het werk. Ook op de brouwdagen (meestal woensdag en donderdag) zit je op de eerste rij. Terwijl jij geniet van je glas bier en heerlijke bordjes, zie je de brouwers bezig met het brouwen, afvullen van vaten, controleren van gistingen enz. Kortom een unieke ervaring en inkijk in de brouwerij. Wil je er extra uitleg bij? Dan is een rondleiding iets voor jou.

Vraag het aan

De ABC Taproom & Resto is alle dagen open vanaf 12 uur. Heb je nog vragen over onze taproom? Schiet!

Mail : abc@antwerpsebrouwcompagnie.be

Tel : 03 293 91 84