DINEREN
TUSSEN DE
BROUWKETELS

Welkom in de ABC Taproom & Resto van de Antwerpse Brouw Compagnie. Een biertuin en restaurant vol heerlijkheden. Een plek om te genieten van unieke biertjes, eersteklas eten in een ontspannen sfeer. Eigenwijs, rauw en authentiek.

Typisch Antwerps dus, net als de bieren die we hier brouwen. De ABC Taproom & Resto is alle dagen open vanaf 12uur.

Pure smaken in de unieke setting van de brouwerij

Voor aBc Taproom & Resto bundelden de Antwerpse brouwerij en het team van Nikolaj Kovdal –  de man achter o.a. Fiskebar, de nieuwe visbar Fiskeskur, en eerder ook Bar Noord en Ga Nord – de krachten.

Op de menu vind je originele bapas oftewel bierhapjes om van te smullen. Je kan ze als hapje eten bij onze smakelijke bieren of als voorgerecht. Denk aan originele hapjes als hooigerookte bionoten, chicken chips met mosselmayo of gefrituurde spruitjes met koriandermayo. Qué? Tja, een klassieke bitterbal is maar saai, dachten we zo.

Ook voor een stevig hoofdgerecht kan je bij ons terecht. Onze eigen versie van Kentucky fried chicken heet Seef fried chicken. Van varkenswangetjes stoven we een heerlijke ragout met bier en als alternatief voor de obligate frieten of kroketten serveren we er spätzle bij. En hou je vast, want we sleutelen nog elke dag aan het menu, dus er is nog veel meer lekkers op komst.

Houten kop van een iets te gezellige zaterdagavond? Kom op zondag naar onze Hangover Brunch. Wat houdt dat allemaal in hoor ik je denken? Lees het hier.

Onze aBc Taprrom & Resto is alle dagen open vanaf 12 uur. Spring gewoon binnen.

Reserveer een tafeltje

Neem plaats tussen de brouwketels en geniet van onze heerlijke bordjes. (Reserveren is enkel mogelijk voor eters.)

Leven in de brouwerij!

Zin in een goed feestje? Ook daarvoor moet je bij aBc zijn. Tijdens het weekend stoken DJ’s en live muzikanten onze brouwbistro nog een tikkeltje warmer. En wat dacht je van stand-up comedy of een vintage beurs? Volg ons op Facebook en op Instagram en je bent de eerste die het weet!

Benieuwd hoe onze bieren gebrouwen worden? Daarvoor moet je zelfs niet van je stoel af! Blijf rustig zitten tussen de brouwketels en gistingstanks en zie onze brouwers aan het werk. Ook op de brouwdagen (meestal woensdag en donderdag) zit je op de eerste rij. Terwijl jij geniet van je glas bier en heerlijke bordjes, zie je de brouwers bezig met het brouwen, afvullen van vaten, controleren van gistingen enz. Kortom een unieke ervaring en inkijk in de brouwerij. Wil je er extra uitleg bij? Dan is een rondleiding iets voor jou.

Jouw feest
in de brouwerij

Organiseer je graag zelf een feest voor je klanten of met je vrienden buiten in onze biertuin of binnen tussen de brouwketels? Dat kan!

Een brouwerijbezoek met achteraf smakelijke bierhapjes en vernieuwende bieren? Een nieuwjaarsdrink, walking dinner of receptie? Antwerpse Brouw Compagnie ontvangt je met open armen. We zijn perfect uitgerust om groepen tot wel 1000 personen te ontvangen en een memorabele dag te bezorgen.

Keuze zat dus: of je nu een biertje met bapas wilt proeven, een nieuwjaarsreceptie wilt organiseren of een herfstpetanque met je vrienden wilt houden, in onze taproom en biertuin kan je met een groep altijd terecht. Vraag naar onze formules via abc@antwerpsebrouwcompagnie.be.

Vraag het aan

De ABC Taproom & Resto is alle dagen open vanaf 12 uur. Heb je nog vragen over onze taproom? Schiet!

Mail : abc@antwerpsebrouwcompagnie.be

Tel : 03 293 91 84

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes via Facebook en Instagram.