LEKKERE BIERKEUKEN!

Gezellige sharing dishes tot volledige menu’s, uiteraard bier geinspireerd!

Ontdek het bierrestaurant in de taproom!

Je kan gewoon langskomen, reserveren via onderstaand formulier of via abc@antwerpsebrouwcompagnie.be

Alles wordt vers bereid, dus op=op!

Helaas zijn er geen (huis)dieren toegelaten in de brouwerij, waar ons restaurant deel van uitmaakt. U bezoekt een échte actieve brouwerij. Omwille van voedselveiligheid en regelgeving FAVV is de toegang voor huisdieren, inclusief hulp- of blindgeleide honden verboden. Doordat de site als hoofdfunctie productie van levensmiddelen heeft, en het horecagedeelte ondergeschikt is, moeten we ons hier strikt aan houden.
Buiten, in onze biergarten, zijn (huis)dieren wel toegelaten.

RESERVEER HIER JE TAFEL

Reservatie enkel nodig voor RESTAURANT. (niet voor self BBQ)

Voor reservaties met groepen groter dan 15 personen, gelieve een mail te sturen naar abc@antwerpsebrouwcompagnie.be

KOM ZELF BBQ-en IN ONZE PRACHTIGE BIERGARTEN

Wat is er meer ‘zomer’ dan een zalige barbecue met familie of vrienden?  Wij voorzien alles ! Je persoonlijke BBQ, vlees, groentjes, aardappelsla en pasta, sausjes… Alles staat klaar, enkel het bakken moet je zelf doen. Een zalig zomermoment op een unieke plek, met lekker bier !

Het lijkt wellicht een evidentie, maar blijkbaar moeten we wel even vermelden dat:

  • Het meebrengen van eigen eten, het laten leveren van eten, het meebrengen van eigen drank of eigen vlees voor de BBQ’s NIET toegelaten is.
  • Het meebrengen van eigen muziekinstallaties niet toegelaten is.
  • Wij verantwoord omgaan met alcohol, en ons bijgevolg het recht voorbehouden bij overmatig dronkenschap de bediening te stoppen, geen alcohol meer te schenken, of het recht tot BBQ te stoppen.

Bier Pretzels

Nieuw dit jaar: versgebakken, handgemaakte PRETZELS !  

De echte, originele Pretzels. Rechtstreeks uit Oostenrijk, waar ze in een artisanale werkplaats gemaakt met de hand gemaakt worden. Vers gebakken in onze taproom, warm geserveerd met 2 dipsauzen.

JOUW EVENT IN DE BROUWERIJ!

Organiseer je graag een feest voor je klanten, of familie? Of een bedrijfsleven? Dit op een unieke locatie, temidden van onze brouwerij en biergarten op de beschermde historische site van het Noorderpershuis ?

Dat kan! Wij verzorgen alles voor u tot in de puntjes!

Hapjes en drankjes, een restaurantbezoek met 3-gangen menu of een BBQ zijn enkele opties. Voor grotere groepen (vanaf 30 tot 120 personen) kunnen wij ook onze cateraar inschakelen.

Uit respect voor de buurt kunnen wij helaas geen ‘nachtfeesten’ hosten omwille van mogelijke geluidsoverlast. Huwelijksfeesten met dansfeest zijn daarom niet mogelijk. Daarnaast zijn wij een publiek toegankelijke brouwerij, en behoort exclusief afhuren niet tot de mogelijkheden.

Leven in de brouwerij!

De brouwerij en biergarten zijn een unieke plek voor jong en oud! En regelmatig organiseren we ook allerhande leuke events. Wat dacht je van stand-up comedy of een vintage beurs? Of een thema avond ?

Volg ons op Facebook en op Instagram en je bent de eerste die het weet!

Benieuwd hoe onze bieren gebrouwen worden? Daarvoor moet je zelfs niet van je stoel af! Blijf rustig zitten tussen de brouwketels en gistingstanks en zie onze brouwers aan het werk. Ook op de brouwdagen (meestal woensdag en donderdag) zit je op de eerste rij. Terwijl jij geniet van je glas bier en heerlijke bordjes, zie je de brouwers bezig met het brouwen, afvullen van vaten, controleren van gistingen enz. Kortom een unieke ervaring en inkijk in de brouwerij. Wil je er extra uitleg bij? Dan is een rondleiding iets voor jou.

Vraag het aan

Heb je nog vragen over onze taproom? Schiet!

Mail : abc@antwerpsebrouwcompagnie.be

Tel : 03 293 91 84