ZOMEREN
TUSSEN DE
BROUWKETELS

Deze zomer zetten we volledig in op het ultieme ‘Staycation’ gevoel in de brouwerij!

Kom zelf BBQ-en !

Tijd voor dat uitgestelde  event of familiefeest..?. Wij voorzien catering op maat ! Na de zomer opent dan ook terug het restaurant binnen.

Laat de zomer maar beginnen !

KOM ZELF BBQ-en IN ONZE PRACHTIGE BIERGARTEN

Wat is er meer ‘zomer’ dan een zalige barbecue met familie of vrienden?  Wij voorzien alles ! Je persoonlijke BBQ, vlees, groentjes, aardappelsla en pasta, sausjes… Alles staat klaar, enkel het bakken moet je zelf doen. Een zalig zomermoment op een unieke plek, met lekker bier !

Bier Pretzels

Nieuw dit jaar: versgebakken, handgemaakte PRETZELS !  

De echte, originele Pretzels. Rechtstreeks uit Oostenrijk, waar ze in een artisanale werkplaats gemaakt met de hand gemaakt worden. Vers gebakken in onze taproom, warm geserveerd met 2 dipsauzen.

JOUW EVENT IN DE BROUWERIJ !

Organiseer je graag  een feest voor je klanten, of familiefeest ? Of een bedrijfsleven ? Dit op een unieke locatie, temidden van onze brouwerij en biergarten op de beschermde historische site van het Noorderpershuis ?

Dat kan ! Wij verzorgen alles voor u tot in de puntjes !

Onze catering maakt speciaal voor u een voorstel op maat, naar uw wensen ! Of het nu een walking dinner, uitgebreide menu of BBQ is. Vanaf 20 personen kunnen wij dit voor u uitwerken op maat.

In respect voor de buurt kunnen wij helaas geen ‘nachtfeesten’ hosten omwille van mogelijk geluidsoverlast. Huwelijksfeesten met dansfeest zijn daarom niet mogelijk.

Leven in de brouwerij!

De brouwerij en biergarten zijn een unieke plek voor jong en oud! En regelmatig organiseren we ook allerhande leuke events. Wat dacht je van stand-up comedy of een vintage beurs? Of een thema avond ?

Volg ons op Facebook en op Instagram en je bent de eerste die het weet!

Benieuwd hoe onze bieren gebrouwen worden? Daarvoor moet je zelfs niet van je stoel af! Blijf rustig zitten tussen de brouwketels en gistingstanks en zie onze brouwers aan het werk. Ook op de brouwdagen (meestal woensdag en donderdag) zit je op de eerste rij. Terwijl jij geniet van je glas bier en heerlijke bordjes, zie je de brouwers bezig met het brouwen, afvullen van vaten, controleren van gistingen enz. Kortom een unieke ervaring en inkijk in de brouwerij. Wil je er extra uitleg bij? Dan is een rondleiding iets voor jou.

Vraag het aan

Heb je nog vragen over onze taproom? Schiet!

Mail : abc@antwerpsebrouwcompagnie.be

Tel : 03 293 91 84