Travailler
à la brasserie

Nous recherchons de nouveaux collègues pour notre brasserie.Vous venez renforcer Team Seef? N’hésitez pas de nous contacter !
Remarque : Les pluparts des fonctions exigent une connaissance profonde du néerlandais.

UPDATE COVID-19:

Door de huidige situatie zal de invulling van onderstaande vacature uitgesteld worden tot na de zomer. Indien u geïnteresseerd bent in deze uitdaging, laat ons dit dan zeker weten. We nemen dan contact met u op zodra de aanwervingsprocedure heropgestart wordt.

Gepassioneerde HORECA Vertegenwoordiger

voor dé lokale onafhankelijke brouwerij van Antwerpen

Door uitbreiding van het team, komt een vacature vrij van vertegenwoordiger HORECA.

Wil jij als VERTEGENWOORDIGER  mee de brouwerij uitbouwen , en je schouders mee onder de Antwerpse Brouw Compagnie zetten ?

Taken:

Jij staat in voor de verdere commerciële uitbouw van onze bieren in de horeca.  

Je onderhoudt de contacten met onze klanten, en gaat actief opzoek naar nieuwe opportuniteiten (nieuwe horecazaken, events, partnerships, …). Je ambitie is de gezonde groei van de brouwerij verder uit te bouwen, dit zowel in Antwerpen als daarbuiten.

Je gaat hierbij zelfstandig te werk, maakt zelf je routing en planning op. 

Je weet de passie en kennis van onze brouwerij perfect over te brengen bij onze klanten. 

De topkwaliteit van onze bieren, hun uniek karakter en smaak weet je perfect te linken met de noden van onze klanten. Onze klanten kennen je hierbij het gezicht van onze brouwerij, iemand die meedenkt aan de groei van hun zaak, en als iemand die afspraken nakomt.

Hierbij heb je oog voor de promotie van onze bieren, het verzekeren van zichtbaarheid op de juiste plek in de horecazaak, waarbij je creatief meedenkt en allerlei verkoop-stimulerende acties uitwerkt. 

Regelmatig zijn er ook events, waar je samen met andere collega’s mee de handen uit de mouwen steekt in de opbouw, of in het tappen en promoten van onze bieren.

Kortom, je wordt volledig mee deel van het team van de brouwerij !

Jouw doelen:

  • uitbouwen van het marktdistributie: het opstellen en uitvoeren van een marktbewerkingsplan, het actief zoeken en verwerven van nieuwe klanten het onderhouden van goede contacten en relaties met bestaande klanten
  • volume: het initiëren, begeleiden en uitvoeren van speciale verkoopsacties, het optimaliseren van de aanwezigheid én zichtbaarheid van onze bieren – bestaande en nieuwe – bij klanten.
  • Klantgerichtheid: het zorg dragen voor een optimale relatie met bestaande klanten en aangaan van relaties met potentiële afnemers.
  • Beheer: een zorgvuldige opvolging van de afspraak en rapportage van de resultaten, waarbij goede afstemming met de brouwerij ifv productie en budget noodzakelijk is.

Wie ben jij ?

Je bent vlot onder de mensen, contact leggen met klanten of potentiële klanten in helemaal je ding. Het avontuur van op zoek te gaan naar nieuwe zaken en opportuniteiten trekt je aan, en ook het voorstellen van onze nieuwe bieren in de markt is je ding.

Je weet de klanten te overtuigen op basis van de kwaliteit van de bieren, hun uniek karakter en je enthousiasme. Overtuigingskracht, vlotte communicatie en zin voor initiatief zijn jouw troeven die je inzet met een drive om de brouwerij verder te laten groeien.

Je kan planmatig en gestructureerd werken, en zorgt ook dat de rapportage correct bijgehouden wordt.

Als gezicht van de brouwerij, en als dé contactpersoon is het belangrijk dat je helemaal in de wereld van bier en van een kleine (craft)bier brouwerij kan vinden. Heb je al wel de passie, maar nog niet de kennis, geen probleem, dan leren we je alles over bier en de brouwerij.

  • Je hebt een Bachelor (minimum) of Master opleiding, en een eerste commerciële ervaring.
  • Rijbewijs B
  • Nederlandstalig (FRA & Engels is plus, maar niet noodzakelijk). Zowel verbaal als schriftelijk ben je sterk.
  • Om praktische redenen is een woonplaats in of nabij Antwerpen gewenst.

Wie zijn wij ? Wie is de Antwerpse Brouw Compagnie?

Wij geloven dat bier ongelooflijk divers en uniek is.

We verkennen graag smaken, aroma’s, oude en nieuwe bierstijlen.

Bij ons geen copy’s van andermans succesnummers, of extreme bekkentrekkers van bieren.

Wel unieke, memorable, nieuwe bieren van TOP kwaliteit.

We zijn een kleine onafhankelijke lokale brouwerij, gelegen in centrum Antwerpen.

Onze splinternieuwe brouwerij bevat de laatste technologie. Deze technologie combineren we met een open brouwersgeest en een continue verkenning van bieren en stijlen en een nooit stoppende drive naar top kwaliteit.

Ons belangrijkst ingredient is ons team: gedreven mensen die samen een uniek project realiseren.

Aanbod:

Een uitdagende en boeiende functie binnen een jonge, persoonlijke en gezond groeiende brouwerij. Een baan waarmee écht midden in de dynamiek van de bierwereld én horecawereld zit.

Prima arbeidsvoorwaarden en bedrijfswagen, GSM en internet.

Interesse ?

Geef een seintje aan johan@antwerpsebrouwcompagnie.be