Functieomschrijving

WORD JIJ ONZE 2e BARVERANTWOORDELIJKE in onze TAPROOM ?

Een prachtige taproom, schitterende groene Biergarten, temidden van het unieke kader van onze brouwerij. De Antwerpse Brouw Compagnie, de onafhankelijke lokale brouwerij in hartje Antwerpen op het eilandje. Thuis van Seefbier Bootje’s Bier, Super Cadix, Miss T Lucie, Nonkel Pater en nog veel meer andere bieren !

Je bent mede verantwoordelijk voor de bar van de brouwerij. Je stuurt daarbij, samen met je collega, het team aan zodat onze bezoekers een top tijd hebben.

Hierbij spelen jouw gastvrijheid, affiniteit voor speciaalbier, en enthousiasme een cruciale rol. Ook als het druk wordt (het is een grote zaak ), weet je het overzicht te bewaren en het team aan te sturen, terwijl je zelf ook mee de handen uit de mouwen steekt. Je staat dagelijks in nauw contact met het keukenteam, brouwerijteam en de gidsen. Samen maken jullie deze plek tot een échte bierbelevenis in Antwerpen.

Profiel

Je werkt nauw samen met je collega barverantwoordelijke op de plek waar onze gasten de brouwerij en de bieren ontdekken.

Dus het spreekt voor zich dat je zelf enthousiast bent over speciaalbier, en voor zover dit nog niet het geval zou zijn, hier ook graag meer over wil weten. Je kan dit enthousiasme zowel aan de rest van het personeel (veelal flexi’s en studenten) overbrengen, maar ook bij de klanten.

Daarnaast weet je organisatorisch je mannetje/vrouwtje te staan, steek je de handen mee uit de mouwen en zorg je voor een vlotte organisatie. Wordt het even super druk, dan weet het team te vertrouwen op jouw organisatietalent om deze storm door te komen.

Maar je vindt het vooral fantastisch om in het hart van een aktieve brouwerij, op deze unieke plek mee deel te zijn van de Antwerpse Brouw Compagnie.

Aanbod

Voltijds contract, aangename werksfeer en correcte verloning.

Plaats tewerkstelling

ANTWERPSE BROUW COMPAGNIE
Indiëstraat 21 2000 ANTWERPEN

Waar en hoe solliciteren?