stand up logokopie KOOP EEN TICKET.

Na een maandje pauze hebben we weer een fantastische line-up voor u klaar.

De headliner is een heus monument van de Vlaamse comedy. Raf Coppens is een van de meest doorwinterde comedians van Vlaanderen: al van in 1991 werkt hij aan zijn ongeëvenaarde oeuvre. Verwacht een spervuur aan grappen op het scherp van de snee. Momenteel tourt Raf met zijn show “Mijn Werk”. Volgens onze berekeningen zijn 18de volavondshow, maar we kunnen ons vergissen: het zijn er waarschijnlijk meer. Raf is een absolute expert in het schrijven van grappen, en hij levert er u een ton op een avond. U merkt het: we zijn zelf razend enthousiast over deze headliner. We zijn ervan overtuigd dat u dat ook zal zijn.

Opener is Joost Van Hyfte: nog zo’n klepper. Joost is in zijn eigen Meetjesland en omstreken al jaren een headliner en publiekslieveling. Laten we het zo zeggen: we hebben al een Raf Coppens uit onze mouw moeten toveren om iemand te vinden die na Joost durft te komen.

Als MC voor deze avond van legenden konden we niet voor minder dan de beste gaan. Mensen die hem vorig jaar bij ons hebben zien headlinen weten dat Bas Birker al lang niet meer alleen máár de beste MC van de Lage Landen is. Maar hij is het wel nog altijd. En jullie krijgen hem van ons.

Om 8u vliegen we erin ! Geniet ervan!

KOOP EEN TICKET.

VOORPROGRAMMA:

stand up logokopie Bas Birker

MC BAS BIRKER

 

HYFTE

JOOST VAN HYFTE

KOOP EEN TICKET.

VRAGEN OVER DE COMEDY AVONDEN ?

Stuur hier je vraag, opmerkingen of suggestie door, en we laten je zo snel mogelijk iets weten !